Carglass® Politika varovanja zasebnosti

Politika varovanja zasebnosti

Z uporabo naših storitev ali z dostopanjem do našega spletnega mesta soglašate z naslednjim:

1. Varnost podatkov:

Prosimo, da preberete pogoje naše izjave o varnosti.

2. Komuniciranje z vami:

1. Vsakokrat, ko uporabite našo storitev, vam lahko pošljemo e-poštno sporočilo, SMS, ali vas pokličemo po telefonu zaradi preverjanja naročila in potrditve podrobnosti o delih ali zahtevanih storitvah in da smo v stiku z vami glede delov ali storitev, ki ste jih zahtevali. Pridržujemo si tudi pravico, da občasno vsem uporabnikom naših storitev pošiljamo elektronska sporočila z obvestili o tehničnih, upravnih ali pravnih vidikih v zvezi z uporabo spletnega mesta ter našimi izdelki in storitvami, za katere menimo, da so bistvenega pomena za uporabnike.

2. Sestavni del spremljanja kakovosti naših storitev so tudi vsi dohodni in izhodni telefonski klici, ki jih snema naš nadzorni center. S tem želimo zagotoviti natančno izpolnjevanje vaših zahtev in možnost, da to preverimo.

3. Vaše osebne podatke lahko uporabimo za občasno pošiljanje tržnih sporočil o storitvah, ki vas utegnejo zanimati, po navadni pošti, elektronski pošti, v obliki sporočil SMS in po telefonu. Od prejemanja teh sporočil se lahko odjavite tako, da sledite ustreznim navodilom v sporočilih ali se obrnete na uradnika za varovanje osebnih podatkov; njegovi kontaktni podatki so navedeni spodaj.

3. Informacije v skupni rabi:

Informacije, zbrane na našem spletnem mestu, so izključno naša last. Brez vašega soglasja vaših osebnih podatkov ne bomo nikomur prodali, jih posodili ali kako drugače razkrili tretjim osebam, razen v naslednjih okoliščinah:

1. To spletišče uporablja program Speed-Trap, ki beleži vedenje obiskovalcev. Podatki se zbirajo anonimno za namene trženja in optimiranja delovanja spletišča. Vsi podatki o obiskovalcih se shranjujejo z anonimnim uporabniškim profilom, namenjenim zbiranju podatkov o uporabi. V ta namen lahko uporabljamo piškotke, vendar so ti namenjeni izključno za anonimno zbiranje in shranjevanje podatkov. Zbrani podatki ne bodo uporabljeni za osebno prepoznavo obiskovalca in niso povezani z osebnimi podatki.

2. Vaše osebne podatke bomo razkrili pooblaščenim preiskovalcem v primeru domneve, da ste vpleteni v nezakonito ali škodljivo ravnanje, če to od nas zahteva zakonodaja ali če menimo, da je to potrebno zato, da (1) ravnamo skladno z zakonodajo ali pravnim postopkom; (2) zaščitimo in branimo svoje pravice in lastnino ali pravice in lastnino uporabnikov storitev; (3) preprečimo goljufijo; (4) preprečimo zlorabo, napačno ali nedovoljeno uporabo tega spletnega mesta; ali da (5) zaščitimo osebno varnost ali lastnino uporabnikov naših storitev ali varnost javnosti (če npr. daste lažne ali zavajajoče podatke o sebi ali se poskušate predstavljati kot nekdo drug, bomo te podatke razkrili, saj smo dolžni sodelovati pri morebitni preiskavi vašega ravnanja).

3. Za zagotavljanje storitev, vključno z obdelavo plačil prek kreditnih kartic, lahko vključimo druge družbe. Te družbe imajo dostop do osebnih podatkov, ki so nujni za opravljanje teh del in ne za kakršne koli druge namene. Družbe zavezujejo pogodbe o zaupnosti, ki jim preprečujejo razkrivanje vseh podatkov za kakršen koli drug namen.

4. Svojo zbirko podatkov o kupcih, vključno z osebnimi podatki, ki jih zbirka vsebuje, lahko prenesemo na tretjo stranko, ki z združitvijo, nakupom, reorganizacijo ali kako drugače pridobi vso našo lastnino ali znaten del naše lastnine ali delnic naše družbe ali naše spletne storitve.

4. Povezave:

Na našem spletnem mestu so povezave na druga spletišča. Vedite, da za ravnanje drugih spletnih mest z osebnimi podatki ne odgovarjamo. Svetujemo vam, da preberete izjavo o politiki zasebnosti na vsakem spletnem mestu, ki ga obiščete in kjer zbirajo osebne podatke.

5. Piškotki:

Piškotek je alfanumerični identifikator, ki ga prek spletnega brskalnika prenesemo na vaš trdi disk, ko obiščete spletišče. Našemu sistemu pomaga, da vas ob ponovnem obisku prepozna, nam pa olajša izboljševanje storitev. Piškotki lahko zbirajo tudi podatke, kateri deli našega spletnega mesta so najbolj obiskani. S podatki o prometu lahko izboljšamo vsebino spletnega mesta in vam olajšamo krmarjenje po njem. Če piškotkov nočete sprejeti, temu ustrezno prilagodite nastavitve brskalnika.

6. Izbris osebnih podatkov:

Osebnih podatkov v vašem uporabniškem računu ne smemo izbrisati še 6 let po zadnjem obisku (npr. po nakupu ali kateri drugi obliki interakcije z vami, ki poteka prek svetovalcev ali spletišča). Dostop do arhivskih podatkov je potreben zaradi izdelave poslovnih poročil in morebitnih zahtev zakonodajalca.

7. Vprašanja:

Če želite vprašati kar koli v zvezi s politiko varovanja zasebnosti, uporabo osebnih podatkov ali če želite, da na kakršen koli način prenehamo uporabljati vaše osebne podatke, nam pišite na naslov:

Avtosteklo d.o.o., Ceplje 50, 3305 Vransko, Slovenija

8. Spremembe teh pravil:

Če se odločimo za spremembo v pravilih o varovanju zasebnosti, bomo te spremembe objavili na tej strani. Tako boste vedno vedeli, kakšne podatke zbiramo, kako jih uporabljamo in v kakšnih okoliščinah jih lahko razkrijemo.

DELI:
Posebna ponudba