Carglass® Carglass® nasveti in novice Več kot štirikrat smo obkrožili svet

Več kot štirikrat smo obkrožili svet

Sodelavci iz več kot 30-ih držav skupine Belron se vsako leto zberemo na izzivu Spirit of Belron, kjer tečemo, hodimo, plavamo in kolesarimo v dobrodelne namene. Letos se zaradi pandemije žal nismo mogli družiti, a to nas ni ustavilo, izziv pa smo tokrat izvedli malo drugače. Prvič smo vse našteto istočasno počeli po celem svetu. Izziv, ki je potekal med 23. in 27. septembrom, smo preimenovali v Spirit of Belron Round the World, med virtualnim dogodkom pa v tradicionalnih disciplinah triatlona, duatlona in maratona skupaj poskusili čimvečkrat obkrožiti svet. Ponosni smo, da lahko delček tega prispevamo tudi mi in da smo del tako velike družine. Upamo, da bomo lahko naslednje leto znova družili tudi v živo.

Virtualnega dogodka smo se udeležili z več kot 7.000 prijatelji in sodelavci iz skupine Belron. To pomeni, da je svoj delež prispevala kar četrtina vseh zaposlenih. Skupaj smo v petih dneh prehodili, pretekli, prevalali in prekolesarili kar 166.729 kilometrov. Tako smo v navednicah zemljo uspeli obkrožiti več kot štirikrat.

Zakaj? Da bi zopet spreminjali na bolje. Z zbranimi sredstvi bomo skupaj z organizacijo Afrika Tikkun pomagali 75.000 družinam in več kot 300.000 ljudem. Afrika Tikkun skrbi za stabilnejši in doslednejši dostop do šolanja, zdravstva in preostalih javnih storitev tistim, ki so zaradi tega v slabšem položaju.

Nelson Mandela je dejal, da če želiš spreminjati svet, moraš najprej spremeniti sebe.

DELI:
Posebna ponudba