Carglass® Carglass® nasveti in novice 18. in 19. maja navijamo za Teodorja!

18. in 19. maja navijamo za Teodorja!

Čez dober teden dni bomo po dveh letih zopet priča manifestaciji kvalitet, ki jih poosebljajo serviserji skupine Belron. Tekmovanje najboljših serviserjev na svetu, Best of Belron, tokrat gostuje v Lizboni, barviti in dinamični prestolnici Portugalske. Natančneje med 18. in 19. majem v ikonični MEO Areni, največji dvorani v slikoviti državi na jugozahodni strani Iberskega polotoka.

Najboljši serviserji iz 26 držav se bodo na najvišjem nivoju pomerili pod budnim očesom sodnikov s temeljitimi kriteriji, ki bodo ocenjevali:

  • popravilo in menjavo vetrobranskega stekla
  • menjavo stranskih in zadnjega stekla
  • komunikacijo s stranko skozi celoten proces servisa

Vsak serviser bo moral odgovoriti tudi na podrobna vprašanja o varnosti in zdravju na delovnem mestu, delovnih metodah in skrbi za stranke. Tako bodo demonstrirali svoje obširno znanje, ki ga prinaša redno izobraževanje, treningi in preverjanja postopkov po strogih standardih kakovosti in varnosti skupine Belron.

Tudi tokrat bo Slovenija imela svojega predstavnika. Teodor Graj iz Carglass-ove murskosoboške poslovalnice si je v lanskem letu ob močni konkurenci in tesnem rezultatu prvič priboril naslov najboljšega serviserja pri nas . Motivacije za vrhunsko uvrstitev ne manjka tudi po zaslugi Ota Fritza, ki je na zadnjem tekmovanju v Rimu z odličnim četrtim mestom letvico postavil precej visoko.

Otova uvrstitev leta 2014 je torej zadnji dokaz, da se lahko pri nas tudi na tem področju primerjamo z najboljšimi in da lahko stranke skupine Belron pričakujejo enakovredno raven kvalitete storitev po vsem svetu. Upamo si trditi, da bo Teodor to samo še potrdil.

DELI:
Posebna ponudba