Carglass® Kdo smo Zaposlitev Usposabljanje pri podjetju Carglass®

Usposabljanje pri podjetju Carglass®

Z usposabljanjem in razvojnimi priložnostmi vam ne bomo dali le potrebnih veščin za dobro opravljanje dela, temveč tudi možnosti, da boste s svojim delom zagotavljali visoko raven storitev. Ne glede na to, ali ste izkušen serviser, novinec, svetovalec, prodajni agent delavnice ali sodelavec v podpori in upravljanju, boste deležni usposabljanja, ki zagotavlja poklicno in osebno uspešnost.

Serviserji

Na tečaju se boste seznanili z osnovami varstva pri delu in z napotki, kako strankam zagotavljati najkakovostnejšo storitev. Novinci bodo pridobili tudi praktične izkušnje pri zamenjavi stekel na vozilih.

Za serviserje imamo pripravljenih še več priložnosti za pridobivanje najsodobnejšega znanja in veščin – od programov Glass Repair ter One Person Lift do usposabljanj Ezi-Cut in Ezi-Wire ter specialističnih programov usposabljanj za popravilo avtomobilskih stekel. Imeli boste tudi možnost pridobitve nacionalno priznane kvalifikacije za steklarje v industriji vozil.

Prodajni agenti v delavnicah

Ko se boste pridružili servisni ekipi za pomoč strankam v naših delavnicah, boste imeli dostop do številnih usposabljanj, ki vas bodo opremila z veščinami in znanjem za uspešno opravljanje dela. Sem sodijo veščine pregledovanja, tehnične ozaveščenosti, upravljanja zalog in vplivanja ter zagotavljanja prvovrstnih storitev v svetovnem merilu.

Prodajni agent

Kot sodelavec v ekipi boste deležni obsežnega tritedenskega tečaja za razvijanje tehničnih znanj in veščin. Potem vas bomo povabili k udeležbi na tritedenski tečaj, ki ga vodi naša ekipa za izpopolnjevanje. Na tem tečaju vam bodo pomagali ozavestiti vaše osebne razvojne potrebe.

Na voljo vam bo tudi naše usposabljanje za svetovalce World Class Advisor Training. Gre za vrsto tečajev za usposabljanje svetovalcev, da vsakemu vozniku, ki se obrne na Carglass®, lahko ponudijo vrhunsko storitev.

Vodje delavnice

Ponujamo obsežno paleto tečajev za poklicno izpopolnjevanje in osebni razvoj. Osnovni tečaj za poslovodje je Managers’ Foundation Programme, preko katerega novi vodje pridobijo vpogled v vse vidike poslovanja, in sicer od nadzora ter financ do tehnične ozaveščenosti, upravljanja človeških virov in zagotavljanja kakovosti storitev na svetovni ravni. Izkušenim vodjem ponudimo tečaj za voditelje Leadership Programme.

Carglass® Development Club

Temelj kulture našega podjetja je stalno učenj in prav vsak je vabljen v klub Carglass® Development Club. S tem zaposlene mesečno obveščamo o priložnostih za učenje in izpopolnjevanje. Zaposlenim je omogočeno izobraževanje preko interneta v Ashridge Virtual Learning Resource Centre, ki se uvršča med deset vrhunskih poslovnih šol v Evropi.

DELI:
Posebna ponudba