Carglass® Menjava vetrobranskega stekla

Menjava vetrobranskega stekla

Imate poškodovano ali počeno vetrobransko steklo?

Poškodbe na vetrobranskem steklo hitro prerastejo v razpoke. Za vašo varnost in varnost vaših sopotnikov je nujno, da poškodbe avtostekla čim hitreje odpravite. Poškodbo na vetrobranskem steklu skušamo najprej vedno popraviti, za menjavo vetrobranskega stekla pa se odločimo v primerih, ko popravilo več ni mogoče.

Uporabljamo le stekla originalne kakovosti

V primeru da je potrebna zamenjava vetrobranskega stekla, uporabljamo samo stekla, izdelana po standardih originalnih proizvajalcev opreme (OEM, Original Equipment Manufacturer) vozil, ki jih dobimo od dobavitelja proizvajalca vašega vozila. S tem poskrbimo, da je vsako pri nas zamenjano avto steklo enake kakovosti, kot je bilo steklo pred njim.

Oglejte si, kako poteka menjava vetrobranskega stekla.

 Kako poteka menjava vetrobranskega stekla

 

1. korak: Priprava vozila

Pred menjavo vetrobranskega stekla zavarujemo karoserijo in notranjost vozila tako, da te dele pokrijemo.

2. korak: Odstranjevanje poškodovanega vetrobranskega stekla

Tesnila in lepilo, ki drži steklo na mestu, odrežemo in poškodovano avtosteklo.

3. korak: Priprava novega vetrobranskega stekla

Na okvir vozila nanesemo podlago in pustimo, da se posuši, na vetrobransko steklo pa nanesemo posebno vezno lepilo, ki zagotavlja močno in pravilno prileganje.

4. korak: Menjava vetrobranskega stekla

Novo vetrobransko steklo skrbno montiramo v vozilo in nazaj namestimo prvotno opremo, ki smo jo odstranili. Strjevanje lepila traja vsaj 60 minut, zato voznikom priporočamo, da vozila ne odpeljejo pred iztekom tega časa.

Ukrepajte takoj, ko opazite poškodbo na vetrobranskem steklu

Poškodovano vetrobransko steklo lahko kadarkoli poči

Trdnost poškodovanega vetrobranskega stekla se zmanjša za 50 % (študija podjetja Belron® „The Science of Glass Breakage“), zaradi tresljajev in vremenskih vplivov pa lahko steklo kadarkoli poči. Če boste ob poškodbi reagirali dovolj hitro, vam bomo vetrobransko steklo morda lahko popravili. Če to ne bo več mogoče, se bomo odločili za menjavo vetrobranskega stekla.

Menjava v samo 90 minutah

Menjava vetrobranskega stekla poteka 90 minut. Vetrobransko steklo vam lahko zamenjamo v eni od naših poslovalnic ali z našim mobilnim servisom na terenu – brez doplačila.

Menjava je lahko brezplačna

Cena menjave vetrobranskega stekla je odvisna od vašega zavarovanja. Če vaše zavarovanje krije poškodbe avtostekel, bo menjava vetrobranskega stekla brezplačna. Zamenjava vetrobranskega stekla prav tako ne bo vplivala za vaš zavarovalni bonus ali premijo.

 

DELI:
Posebna ponudba