Carglass® Carglass® nasveti in novice Uvajamo inovativno tehnologijo avtomatskega prepoznavanja registrskih tablic

Uvajamo inovativno tehnologijo avtomatskega prepoznavanja registrskih tablic

V Carglass® Slovenija vedno iščemo načine, kako bi lahko izboljšali storitve in izkušnje naših strank. Kot prvi v Sloveniji in prvi v skupini Belron® v sistem spletnih rezervacij uvajamo avtomatsko prepoznavanje registrskih tablic.

En kontakt, en podpis, en obisk

Pri Carglassu vedno sledimo filozofiji ‘En kontakt, en podpis, en obisk’. Že nekaj časa uporabljamo samo digitalne podpise na tablicah v poslovalnicah, mobilnih telefonih na terenu ali pa digitalni oddaljen podpis, ko naročite storitev preko kontaktnega centra.

Sedaj smo pa nadgradili naše spletne rezervacije in uvedli tehnologijo avtomatskega prepoznavanja registrskih tablic (ANPR). S tem smo se še enkrat izkazali kot vodilni kreator najboljše uporabniške izkušnje za naše stranke in partnerje.

Za nas je to pomemben mejnik, saj smo prvi v skupini Belron® in v Sloveniji, ki smo v sistem spletnih rezervacij uvedli ANPR tehnologijo. To je del naše zaveze, da bomo vedno iskali inovativne načine za izboljšanje naših storitev in izkušenj naših strank. Obenem s tem tudi zmanjšujemo možnost napak pri ročnem vnosu podatkov.

 

Kako deluje avtomatsko prepoznavanje registrskih tablic?

ANPR tehnologa omogoča, da se na podlagi slike samodejno izpolni številka registrske tablice, kar pripomore k hitrejšemu in bolj natančnemu procesu rezervacije.

Rešitev omogoča skeniranje registrskih tablic v realnem času, deluje pa tudi v slabih svetlobnih pogojih in na daljavo. Sistem deluje brez povezave, kar zagotavlja varnost podatkov in skladnost s pravnimi akti o zasebnosti uporabnikovih podatkov.

Sodelovanje z vsemi slovenskimi zavarovalnicami

Vedno poskušamo najti rešitve, ki omogočajo tako superiorno izkušnjo za naše stranke kot tudi rešitev, ki podpira poslovne procese naših partnerjev. S tesnim sodelovanjem z zavarovalnicami oblikujemo enostavno, hitro in učinkovito rešitev za obdelavo in reševanje škodnih primerov.

Po vpeljavi oddaljenega digitalnega podpisa tako z avtomatiziranim skeniranjem registrskih tablic ponovno postavljamo nov standard v industriji. Veselimo se, da bomo lahko s to inovacijo še naprej izboljševali naše storitve in izkušnje naših strank. Hvala, ker ste del naše Carglass® družine in da podpirate naša prizadevanja za nenehno izboljšanje.

DELI:
Posebna ponudba