Carglass® Carglass® storitve Odlična cena: Brisalci Bosch Aero Twin

Odlična cena: Brisalci Bosch Aero Twin

Preverite posebno ponudbo izdelkov, ki bodo vožnjo naredili še bolj varno in prijetno. Izdelke lahko kupite v naših poslovalnicah po vsej Sloveniji. Za nakup izdelkov lahko pokličete tudi na telefonsko številko 082 804 804.

Brisalci za vetrobransko steklo

Poskrbite za dobro vidljivost z brisalci Bosch Aero Twin.

Varna vožnja zahteva dobro vidljivost. Zato je učinkovito delovanje vaših brisalcev na vetrobranskem steklu zelo pomembno. Samo pri nas imate možnost nakupa najboljših brisalcev Bosch po odlični ceni 39,99 € z vključeno montažo.

Cena velja za set (komplet) brisalcev Bosch Aero Twin.

Vpliv brisalcev na varno vožnjo

Obrabljene metlice brisalcev povzročijo slabšo vidljivost, to pa lahko pripelje tudi do prometne nesreče. Poleg slabše vidljivosti lahko obrabljeni brisalci poškodujejo vetrobransko steklo.

Priporočamo vam, da metlice brisalcev menjate vsaj enkrat letno.Brisalce BOSCH Aero Twin kupite v naših poslovalnicah po vsej Sloveniji ali od našega serviserja, ki opravlja mobilni servis. Montaža brisalcev je brezplačna.

Menjava brisalcev

Brisalce je potrebno redno preverjati in menjati vsaj enkrat letno ali pogosteje, odvisno od števila prevoženih kilometrov. Če z vozilom naredite več kot 18 tisoč kilometrov letno, je priporočljivo, da brisalce zamenjate vsakih 6 mesecev.

Poškodovane ali obrabljene metlice brisalcev lahko poškodujejo vetrobransko steklo, slabša vidljivost pa lahko privede do prometne nesreče.

Znaki, da je treba menjati brisalce

Na brisalce vplivajo razmere na cestah in okolje, v katerem se vozilo nahaja. Gumijasti del brisalcev sčasoma postane trši, kar lahko pripelje do risov ali drugih poškodb na vetrobranskem steklu.

Če je avtosteklo že poškodovano, lahko ob delovanju brisalcev in v stiku s poškodbo pride tudi do obrabe brisalcev.

 

Na kaj morate biti pozorni ob nakupu brisalcev?

DELI:
Posebna ponudba