Carglass® Strokovnjaki in tehnologija EDINI CERTIFICIRAN IMI SERVIS V SLOVENIJI

EDINI CERTIFICIRAN IMI SERVIS V SLOVENIJI

Posebno pozornost namenjamo izobraževanju

Naša predanost odličnosti in zadovoljstvu strank raste že od prve dne našega obstoja. Zavedamo se, da se trendi ves čas spreminjajo, zato si prizadevamo omogočiti neprekinjeno nadgradnjo znanja naših serviserjev. To nam ne omogoča zgolj to, da lahko sledimo smernicam, ampak da jih velikokrat tudi postavljamo.

Vsak naš serviser opravi ekskluziven in obsežen trening v centru za usposabljanje s tehnično podporo oddelka Belron technical ter izvaja storitve po najvišjih standardih kakovosti in varnosti BWoF® koncerna Belron®.

Prepoznal nas je tudi IMI

IMI (Institute of the Motor Industry, v prevodu Inštitut avtomobilske industrije) je vodilna neodvisna organizacija odličnosti za učenje in razvoj na področju avtomobilizma. Posvečajo se podpori napredka industrije s poudarjanjem pomena učenja znotraj poklica in strokovnih dosežkov posameznikov.

Edini certificiran IMI servis v Sloveniji

Naši serviserji so v letu 2016 uspešno prestali preverjanje neodvisne organizacije IMI: Institute of The Motor Industry. Postalis mo IMI APPROVED CENTRE in naši serviserji so prejeli so  certifikat IMI, kar zagotavlja, da izvajamo popravila, menjave in kalibracije vseh vrst stekel po najvišjih standardih kakovosti ter varnosti. Ta nagrada nas še močneje zavezuje k skrbi za izobraževanje, trening in napredek naših serviserjev.

V letu 2021 so vsi naši serviserji prestali ocenjevanje IMI in prejeli certifikat Auto Glazing Master Technician za:

 

  • popravilo vetrobranskih stekel
  • menjavo vetrobranskih stekel
  • kalibracijo ADAS asistenčnih sistemov
  • električna in hibridna vozila
DELI:
Posebna ponudba