Carglass® Carglass® nasveti in novice Podprimo prizadevanje za varnost v prometu!

Podprimo prizadevanje za varnost v prometu!

Velikokrat ponavljamo, da je pri Carglass-u varnost na prvem mestu. Ta je namreč neločljivo povezana z našo dejavnostjo in seveda tudi kvaliteto našega servisa. S prihodom varnostnih in asistenčnih sistemov ADAS, ki pomembno zmanjšujejo število prometnih nesreč, v zadnjih letih še toliko bolj – s servisom pri nas namreč vedno preverimo njihovo pravilno delovanje. Prav tako ponavljamo, da je za varno vožnjo ključna tudi dobra vidljivost, zato redno organiziramo akcije, v katerih podarjamo nove brisalce.

Zato je prav, da smo se povezali tudi z zavodom Varna pot in jih podprli v njihovem prizadevanju za varen, strpen in učinkovit cestno-prometni sistem. Zavod Varna pot je civilna, neprofitna, humanitarna, in nepolitična organizacija, ki jo sestavljajo žrtve prometnih nesreč, strokovnjaki ter drugi člani in podporniki. Delujejo z nedvoumnim ciljem – zmanjšati število poškodovanih in umrlih na evropskih in svetovnih cestah. Njihove preventivno-izobraževalne aktivnosti pa se vrtijo okoli vizije, da leta 2050 ne bi za posledicami prometnih nesreč umrl nihče več. Pri tem preko lutkovnih predstav in delavnic za najmlajše, pa seminarjev in predavanj za nekoliko starejše (ko je to le mogoče), nagovarjajo prav vse generacije. Pomagajo pa tudi ljudem, ki so jih prometne nesreče že zaznamovale.

Več o njihovih aktivnostih si preberite na njihovi spletni strani, sicer pa si boste lahko o tem v prihodnje več prebrali tudi na naši spletni strani in družbenih kanalih.

 

DELI:
Posebna ponudba