Carglass® Carglass® za partnerje in zavarovalnice

Carglass® za partnerje in zavarovalnice

Partnerstvo s Carglassom® je sinonim za natančnost

Preverite, zakaj smo idealen partner za vas in vaše stranke.

 

Neposredna obravnava škodnega procesa

V celoti prevzamemo proces reševanja reklamacij z vašimi strankami. Vam na ta način olajšamo delo, vašim strankam pa ponudimo ekspresno opravljeno storitev.

Strategija “najprej popravilo”

Vsako poškodbo na vetrobranskem steklu želimo najprej odpraviti s postopkom popravila. Samo v primeru, ko slednje ni možno izvedemo menjavo stekla.

Profesionalna, hitra in učinkovita komunikacija

Podjetje ima vzpostavljen kontaktni centralni center, ki vedno poskrbi za profesionalno, hitro in učinkovito komunikacijo. Naše strategija komunikacije z zavarovancem je, samo z enim klicem odpravim nastalo težavo. Vaši zavarovanci imajo možnost naročila preko telefona, spleta, ali pa se lahko oglasijo v eni izmed poslovalnic.

Hitrost izvedbe servisa in tehnična ustreznost servisa

Samo 30 minut po popravilu in 2 uri po zamenjavi vetrobranskega stekla je vozilo vaših strank ponovno pripravljeno za uporabo. certifikati in visoki standardi, izobraževanje serviserjev po najvišjih standardih varnosti in kakovosti Belron technical, ter drugih mednarodnih organizacij).

Storitve na nacionalni in globalni ravni

Popravilo ali zamenjavo vedno izpeljemo tam, kjer so vaše stranke. To pomeni, da lahko storitev opravimo tudi v tujini, in sicer v vseh 34 državah sveta, kjer deluje družba Belron®.

Mobilna enota

Vaše stranke določijo, kje naj naši visoko usposobljeni serviserji opravijo svoje delo – pri njih doma, v službi ali kjerkoli drugje.

IMI certifikat

Naši serviserji so v letu 2016 uspešno prestali preverjanje neodvisne organizacije IMI: Institute of The Motor Industry in prejeli številne certifikate IMI. Certifikati so garancija, da izvajamo popravila in menjave vseh vrst stekel po najvišjih standardih kakovosti ter varnosti.

Prvovrstna kakovost in varnost

Uporabljamo samo avtomobilska stekla originalne kakovosti, izdelana po standardih originalnih proizvajalcev opreme (OEM, Original Equipment Manufacturer) vozil.

Skrb za okolje

Naše okolje je naša skupna odgovornost, zato vedno poskrbimo, da pri popravilu avtomobilskih stekel v ozračje spustimo vsaj 10-krat manj škodljivih emisij.

Neomejena garancija

Ker nam ni vseeno, kaj nosi naše ime, zagotavljamo tudi neomejeno garancijo na opravljeno storitev.

DELI:
Posebna ponudba