Sistem za popravila ART

Edinstveno orodje Glass Medic® z najnovejšim sistemom ART (Advanced Repair Technology) in HPX4 smolo dosega močna, skoraj nevidna popravila vetrobranskega stekla.

Carglass popravilo povrne prvotno trdnost in moč vetrobranskega stekla na raven, kjer lahko zdrži vse vozne pritiske in ne bo počila dalje.

  • ART sistem se razlikuje od konkurenčnih izdelkov po suho sesalnem procesu, ki odstrani zrak in vlago v poškodbi, in sicer pred zalivanjem s smolo. Smolo apliciramo v poškodbo šele, ko jo popolnoma izsušimo. To omogoča, da smola steče v poškodbo in jo popolnoma zapolni. Končni rezultat je suhi vakumski postopek, ki je najbolj učinkovit način za zalivanje poškodb stekla. Sistem opravi več ciklov vakumiranja in črpanja.
  • Novo generacijo orodja za popravila ART smo pričeli uporabljati marca 2017. Je najnovejša in edinstvena tehnologija za popravila vetrobranskih stekel pri nas.
  • Najnovejša generacija smole HPX4 je prišla na tržišče konec leta 2015. V Carglass Slovenija smo jo pričeli uporabljati januarja 2016. Zagotavlja boljšo optično kvaliteto, manj porumenelosti skozi čas, boljši oprijem na umazanem steklu in manjše krčenje v poškodbi.
  • Za izboljšanje rezultatov pri popravila uporabljamo tudi aceton (ang. Primer).
  • Aceton (ang. Primer) ne odstrani le nečistoče iz poškodbe stekla, ampak naredi tudi premaz v poškodbi in izboljša oprijem smole. To pomeni vizualno boljše popravilo in daljšo življenjsko dobo popravila vetrobranskega stekla.

 

DELI:
Posebna ponudba